Bestel Opslagbakkie.nl online . Tijdens het bestelproces geeft u aan waar en wanneer Opslagbakkie voor de deur geleverd dient te worden. Ook kunt u direct online betalen. Opslagbakkie bezorgd GRATIS in Flevoland, 7 dagen per week (met uitzondering van feestdagen). Ook in de avonduren kan Opslagbakkie bezorgen. Hier vragen wij een toeslag voor van 14,95 euro. Indien u buiten Flevoland een Opslagbakkie wilt hebben dan is dat uiteraard geen probleem. Hiervoor rekenen wij 1,50 euro per gereden km.

Normaal vervoerd u zelf uw kostbare spullen naar een self storage of opslagbedrijf. Dat is een heel gedoe. Vaak moet u meerdere keren op en neer rijden en bij het opslagbedrijf met karren uw kostbare spullen vervoeren naar uw opslagunit, welke zich ook vaak nog bevind op een verdieping. Hierdoor heeft u meer kans op het beschadigen van uw spullen. Opslagbakkie.nl komt bij u voor de deur rijden. U bespaard enorm veel tijd en geld. U hoeft geen bus of aanhanger meer te huren en hoeft maar 1 keer in en -uit te laden.

 

Zodra uw spullen zijn ingeladen halen wij uw Opslagbakkie weer op. Wij slaan uw Opslagbakkie op in ons verwarmde, geconditioneerde en veilige opslagcenter. Indien u tussentijds bij uw spullen wilt dan is dat mogelijk. Neem telefonisch contact of stuur ons een email en wij zorgen dat uw Opslagbakkie klaar staat. U kunt dan bij uw spullen. Is de verbouwing klaar, een nieuwe woning of wilt u uw spullen weer thuis, geen probleem, wij bezorgen uw Opslagbakkie weer tot aan de voordeur.