Het product Opslagbakkie voor de deur is inclusief transportkosten door geheel Nederland. Er zijn geen bijkomende kosten!

Bij het boeken via de website, per e-mail, per chat of telefonisch betaal je de prijs welke wordt aangegeven. Huur je korter dan 8 weken dan kost het naderhand verlengen 50 euro per week.

Dit betekent; indien je bijvoorbeeld 4 weken hebt gehuurd en je wenst nog een week langer te huren, dan kost het verlengen 50 euro per container per week extra. Dit omdat wij vanuit de reservering uitgaan dat je een juiste schatting hebt gedaan van de gewenste huurperiode.
Heb je een reservering gedaan voor een aantal weken en blijk je eerder klaar te zijn. dan zullen wij dit niet crediteren. Dit omdat wij vanuit de reservering uitgaan dat het Opslagbakkie niet eerder terug is dan je hebt gereserveerd. Wellicht klinkt het bovenstaande “streng”, echter kunnen wij alleen op deze manier een juiste transportplanning en voorraadbeheer op nahouden.

Bij de producten Opslagbakkie in de opslag(mobiele opslag) kunnen transport of leveringskosten naderhand worden berekent.
De website geeft alleen aan wat de prijs is voor de huur van de Opslagbakkie(s).

Indien je hebt gekozen voor de huurperiode van 1 week tot maximaal 3 maanden, dan betaal je een totaalprijs. Voor deze optie maakt het dus niet uit of je 1 week huurt of maximaal 3 maanden, de prijs blijft gelijk en er wordt hierop geen verrekening gedaan.

Wanneer betaal ik eventuele transportkosten?

  • Indien de bezorging buiten Flevoland is, 1,50 euro per km (enkele reis) met een maximum van 149,00 euro per Opslagbakkie vanaf onze opslagcenter in Lelystad.
  • Indien er een weekend of avond levering betreft (18.10 euro per Opslagbakkie)
  • Indien het een spoedlevering betreft (30.25 euro per Opslagbakkie)

Je betaald geen transportkosten indien:

  • Je een Opslagbakkie huurt welke de gehele huurperiode voor de deur blijft staan (all in prijzen)
  • Het terug brengen binnen Flevoland en buiten het weekend.

Dus kortom:
Bezorgen binnen Flevoland is GRATIS, mits het een weekendlevering betreft.
Bezorgen en retourneren buiten Flevoland, 1,50 euro per gereden kilometer vanaf onze vestiging in Lelystad (enkele reis).