Chauffeur BE

Als chauffeur heb jij een belangrijke rol binnen het team van Opslagbakkie.nl. Jij zorgt ervoor dat onze verhuurde Opslagbakkie's bij de klanten worden bezorgd en weer worden opgehaald, op het juiste tijdstip en de juiste plaats. Als je bij de klant bent adviseer je over het gebruik en het inladen van het Opslagbakkie, neem je de huurovereenkomst door met de klant en zorg  je voor een juiste administratieve afhandeling. De werkzaamheden zijn veelzijdig en afwisselend. Dat vraagt uiteraard om een flexibele instelling van jou als medewerker. Samen met jouw collega’s zorg je er iedere dag weer voor dat het werk gedaan is en onze klanten tevreden zijn.

Dit neem jij mee

Bij Opslagbakkie.nl zijn we op zoek naar mensen die bij ons passen. Dat betekent dat wij graag de persoon leren kennen achter het cv. Je neemt bepaalde ervaring en vaardigheden mee die jij kunt inzetten bij Opslagbakkie.nl. Wat heb jij te bieden en herken jij jezelf hierin?

  • Je bent in het bezit van rijbewijs BE;
  • Je hebt 1 jaar relevante rijervaring;
  • Je hebt geen 9-5 mentaliteit, extra uren werken is voor jou geen probleem;
  • Je hebt een servicegerichte instelling en bent je klanten altijd behulpzaam.

Dit bieden wij

Binnen Opslagbakkie.nl kun je rekenen op een plezierige en dynamische werkomgeving met veel vrijheid en ruimte voor ontwikkeling. Wij zetten ons niet alleen in voor de tevredenheid van onze klanten, maar ook voor de tevredenheid voor onze medewerkers. Daar hoort ook een prima salaris bij.

Heb je de leeftijd van 50+? Je bent van harte welkom!

Heb jij interesse in onze vacature? Dan zien wij graag jouw sollicitatie tegemoet email ons op vacatures@opslagbakkie.nl.

   

wij brengen

jij laadt

wij slaan op