Opslag Almere

Tijdelijke opslag Almere

De beste keuze voor opslag in Almere

Opslagbakkie bezorgt ook in Almere beveiligde en voordelige opslagruimte. Ideaal voor de opslag van bijvoorbeeld inboedel, archief, seizoen opslag of opslag bij verhuizing of verbouwing. Wij maken het je makkelijker doordat we de opslagboxen voor de deur  plaatsen en wij na het inladen van de opslagunit deze direct in onze schone, droge en beveiligde opslaghal opslaan. Opslagbakkie is de meest efficiënt manier wanneer je op zoek bent naar opslagruimte in Almere.

Hoe werkt de opslagruimte in Almere?

Wanneer je opslagruimte in Almere nodig hebt en niet zelf heen en weer wilt rijden met busjes of aanhangers, plaatsen wij het benodigde aantal opslagbakkie's thuis voor de deur af op de dag van inladen. Na het inladen slaan wij de opslagbakkie's direct op in ons beveiligde opslagcenter wat in de prijs inbegrepen zit. Opslagbakkie.nl maakt het verhuizen van je spullen naar de self storage in Lelystad snel, simpel en goedkoop! Je kunt eenvoudig online jou Opslagbakkie(s) bestellen, de gewenste bezorgdatum en verwachte huurperiode selecteren.

Voordelen van een opslagruimte in Almere

  • Wij brengen en halen de box, dit scheelt je enorm veel tijd!
  • Reserveren is gratis en vrijblijvend. Doe dit wel op tijd als je in het weekend geleverd wilt krijgen.
  • Twijfel je over het aantal Opslagbakkie's? Neem eerst even contact met ons op en laat je adviseren.
  • Al onze prijzen zijn inclusief, zo kom je niet voor verassingen te staan. Wij rekenen geen borg geen transportkosten of administratiekosten. Gewoon lekker transparant.

 Wat kost een opslagruimte in Almere?

Opslag in Almere kun je al huren vanaf 2,54 Euro per dag per Opslagbakkie. Je kan bij ons huren vanaf 1 week, maar hoe langer je huurt hoe goedkoper het wordt. Opslagbakkie is echt voordelig, wij hebben namelijk 15m3 opslagboxen met een vloeroppervlakte van 6m2. Bekijk onze tarieven en bestel vandaag nog eenvoudig online

   

wij brengen

jij laadt

wij slaan op